Despre mine

"Frumosul, ca și adevărul,vor rămâne etern cele două orizonturi nelimitate către care se va inălța mintea si sufletul omului."
Traian Demetrescu

Pasiunea, dorința și setea de a descoperi cât mai mult din orizontul plin de culoare, farmec si mister ce se află în spatele cuvântului „design”, mi-au îndrumat pașii să studiez la „Universitatea Natională de Arte Decorative și Design Bucuresti”.

Decorul semnifică mai mult decat „ceva drăguț”. Motivul, scopul și ocazia realizarii unui aranjament sau decor sunt ideile prioritare, iar acestea prin îndemânarea, ingeniozitatea, originalitatea și profesionalismul artistului, vor oglindi în ochii privitorului armonia formelor, a volumelor, a culorilor, a nuantelor, îi vor încânta privirea cu o fărâmă din orizontul nelimitat al frumosului.

Împletite ca într-un buchet armonios, tuturor acestor caracteristici nu-mi rămâne decât să le adaug un ultim „ingredient”, acela că decorul sau aranjamentul trebuie să fie reprezentativ pentru client, indiferent dacă acesta este o persoană, un cuplu sau o firmă. In acest sens discuțiile, schimbul de informații și idei dintre artist si client pentru a se intelege ce se doreste să exprime aranjamentul sau decorul solicitat, cât și stabilirea paletei de culori, nuanțe sau forme sunt o parte importanta in reușita frumosului.

designer Eliza Neculau